Kako je prošao trening za SzS trenere?

Trening SzS Trenera

Po letnjim sunčanim i vrelim danima ljudi obično uživaju na moru, jezeru ili bazenu, ali ne i UNSS tim. Tri vrela dana na beogradskim ulicama protekla su generalno brzo, nama novajlijama u timu. Višečasovne radionice vezane za SzS projekat kao i naš budući posao nam nisu zadavale problema, čak smo oduzimali vreme pauza kako bi izvukli što više novih činjenica o komunikaciji, stavu, razmišljanju i projektima od trenera. Znanje koje je naš trener preneo nama biće više nego korisno kako u daljem radu, tako i u životu. Par dana pred sam trening svi su željno išekivali famozni susret. Par sati nakon upoznavanja, postali smo jedna velika srećna porodica. Kada pod isti krov smestite mlade ljude željne akcije, promene i druženja ništa ne može krenuti po zlu. Tako je bilo i na treningu. Nismo imali osećaj da učimo, sve je prolazilo glatko, kroz šalu, zabavu i muziku. U vazduhu se osećalo zadovoljstvo i opuštenost. Čak ni rano ustajanje nije predstavljalo problem. U ime celog tima izdvojila bih životne veštine (komunikaciju pre svega) koje smo naučili, a za koje smatramo da su od velike važnosti. Posle ovog treninga krenuli smo put domova siti, nahranjeni znanjem i optimizmom, s nestrpljenjem očekujući prvi radni zadatak, koji nas već u oktobru čeka.

Milica M. SzS trener

U Beogradu se od 12 do 15. avgusta održao trening za SzS trenere. Pored Upravnog odbora, trening je držao naš Alumni član Miloš koji je bio član Upravnog odbora UNSS-a. Trening je prošao uz razne radionice i svi treneri su uspeli kroz njih da nauče sve potrebno da bi uspešno održavali treninge u budućnosti.

Više slika sa samog treninga možete pogledati u albumu na našoj facebook stranici preko ovog linka.

SzS treneri

 

 

 

Veoma smo ponosni na sve što smo postigli kroz jako kratko vreme na koje smo bili ograničeni i možemo reći da se ne zna ko više isčekuje prve zadatke SzS trenera – sami treneri ili Upravni odbor 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0


Unija srednjoškolaca Srbije

Omladinska organizacija koja se bavi informisanjem, obrazovanjem i umrežavanjem srednjoškolaca na nacionalnom i evropskom nivou.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dunja parizer

contact: dunja.parizer@unss.org.rs

Dunja voli parizer