Poziv za konferenciju – dualno obrazovanje kroz prizmu SzS-a

Unija srednjoškolaca/ki, otvara poziv za “Konferenciju – dualno obrazovanje kroz prizmu SzS-a”.

Ukoliko želiš da učestvuješ u najvećem srednjoškolskom projektu u Srbiji, kroz koji direktno, kako samo ime kaže, srednjoškolci rade za dobrobit srednjoškolaca i samim tim prave prijatniju atmosferu za sebe, prijavi se za ovaj događaj gde ćeš upoznati vršnjake iz svih krajeva Srbije.

SzS je projekat tokom koga srednjoškolci jedan dan ne idu u školu, već u neku firmu/kompaniju/preduzeće i iskuse kako je to zapravo raditi, te i dobiju radno iskustvo na tom radnom mestu. Jedna dnevnica koju oni zarade se uplaćuje u Prvi srednjoškolski fond iz koga se kasnije finansiraju projekti srednjoškolaca iz cele Srbije.

Svi zainteresovani srednjoškolci sa teritorije Republike Srbije, koje zanima rad na projektu SzS se mogu prijaviti na ovaj događaj putem ovog linka.

Konferencija će se održati u Beogradu od 22. do 24. februara, te će svi putni troškovi, troškovi hrane i smeštaja biti pokriveni od strane organizatora.

Nakon događaja, učesnici će zajedno sa organizacionim timom imati priliku da aktivno učestvuju u organizaciji i vođenju projekta na njihovim lokalima.

Rok za prijavljivanje je 15.2.2019.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati zadužne članove Upravnog odbora, Đorđa na djordje@unss.org.rs i Jelenu na jelena@unss.org.rs

Specijalni gosti konferencije će biti Prijatelji dece Srbije koji će održati predavanje o socijalnim inovacijama za mlade i predstaviti U – Report.

0


Unija srednjoškolaca Srbije

Omladinska organizacija koja se bavi informisanjem, obrazovanjem i umrežavanjem srednjoškolaca na nacionalnom i evropskom nivou.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dunja parizer

contact: dunja.parizer@unss.org.rs

Dunja voli parizer