Ovako je protekao prvi trening za novi Marketing tim!

U periodu od 30. septembra do 1. oktobra novoizabrani članovi Marketing tima za mandat 2017/2018. zajedno sa članicama Upravnog odbora i Generalnom sekretarkom okupili su se u kancelariji Unije srednjoškolaca Srbije na prvom treningu. Web editori Katarina Lazić i Mihajlo Bojić, kao i community menadžer Aleksandar Nikolić u ova dva dana upoznali su se sa radom UNSS-a i funkcijama koje nosi Marketing tim, isplanirali godišnji plan i postavili ciljeve, ali su se takođe i družili i stvorili bazu za kreativnu i produktivnu saradnju.

Marketing tim

Planiranje i postavljanje ciljeva u toku

Pročitajte kako je naš web editor Mihajlo opisao iskustvo sa prvog treninga:

„Pre svega sam veoma srećan što sam deo ovog tima, jedva sam čekao da upoznam druge članove i da započnemo sa radom. Očekujem da ću dobiti nova značajna iskustva i da ću zajedno sa svojom partnerkom u zločinu uspeti da sa pozicije web editora učinim Marketing tim Unije boljim i snažnijim!”

Naši vredni članovi Marketing tima - Mihajlo Bojić, Aleksandar Nikolić i Katarina Lazić

Naši vredni članovi Marketing tima – Mihajlo Bojić, Aleksandar Nikolić i Katarina Lazić

„Iako su prošla tek dva dana, mogu da kažem da je Unija ispunila i čak prevazišla sva moja očekivanja! Svi mi članovi Marketing tima brzo smo se sporazumeli, prionuli na rad i sve zadatke obavili brzo i bez ijedne prepreke. Predviđam da će ovo biti veoma zanimljiva godina puna noviteta”, izjavila je Katarina, takođe naša web editorka.

„U proteklih 48 sati, koliko sam proveo na treningu marketing tima, upoznao sam se sa obavezama koje nosi moja pozicija, zbližio se sa dva divna webitora i shvatio da je ovaj posao stvoren za mene!” rekao je naš Aleksandar – community menadžer.

Novi članovi Marketing tima nadaju se lepoj i uspešnoj godini za UNSS marketing i kvalitetnoj saradnji sa srednjoškolcima. Pratite njihov rad!

0


Unija srednjoškolaca Srbije

Omladinska organizacija koja se bavi informisanjem, obrazovanjem i umrežavanjem srednjoškolaca na nacionalnom i evropskom nivou.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dunja parizer

contact: dunja.parizer@unss.org.rs

Dunja voli parizer