Otvorene prijave za Letnju Školu Preduzetništva

Otvorene prijave za Letnju Školu Preduzetništva
Preduzmi nešto ovog leta i doživi zabavno i korisno iskustvo u praksi!

Projekat “Lokalna Škola Preduzetništva” organizuje studentska organizacija AIESEC u saradnji sa Istraživačko-razvojnim centrom Fakulteta organizacionih nauka, a održava se od 14. do 31. jula u prostorijama fakulteta. Učestvovanjem u interaktivnim radionicama i učeći od uspešnih preduzetnika, srednjoškolci i brucoši će steći svo neophodno znanje za realizaciju sopstvene poslovne ideje.

Svaki prijavljeni kandidat će dobiti svoj tim koji čine drugi srednjoškolci, kao i jedan internacionalni student koji je došao u Beograd na AIESEC volontersku praksu. Cilj ovoga je da mladi od početka budu upoznati sa timskim radom i vrednostima koje pruža, kao i rušenjem kulturnih barijera, širenjem internacionalizma i usavršavanjem engleskog jezika.

Preduzetništva

Predavači i žiri su prepoznatljivi domaći preduzetnici koji će učesnicima pružiti znanje iz oblasti razvijanja poslovnog plana, preko marketinga i prodaje, pa sve do finansiranja preduzeća. Nakon učešća u radionicama delegati će imati priliku i da se oprobaju u javnom nastupu, predstavljajući svoju ideju stručnom žiriju. Dobiće konkretne savete za unapređivanje svoje ideje i njene realizacije, kao i steći značajna poznanstva.
Kotizacija za ovaj kurs iznosi 1.800 dinara i nakon uspešno savladanog gradiva i iznošenja ideje, učesnici dobijaju sertifikat za učešće na projektu.

Ukoliko želiš da razviješ novi način razmišljanja i stekneš znanja potrebna za pokretanje sopstvenih ideja, onda je Letnja škola preduzetništva za tebe!

Prijavi se na : bit.ly/preduzmi

Za više informacija o projektu pratite naše Facebook i Instagram stranice: @preduzmi

O AIESEC-u:
AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 125 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

0


Milica Milanović

Marketing tim - Web editorka


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *