Prijava za člana/icu tima za Beograd

Član/ica tima za Beograd: Beograd na svojih 17 opština broji veliki broj škola koje zahtevaju da UNSS ima čitav tim koji će pratiti i pospešivati rad i razvoj tih škola i njihovih Učeničkih parlamenata. Biti član/ica tima za Beograd znači biti timski igrač koji pravi kompromise i voli da se druži sa ljudima. Neka od zaduženja ovih članova jesu: praćenje rada Učeničkih parlamenata na teritoriji grada Beograda, organizovanje različitih događaja/akcija/kampanja, saradnja sa Lokalnim koordinatorima i Učeničkim parlamentima širom Srbije, organizovanje radionica za srednjoškolce/ke i još mnoga toga.

Napomena: Ako budeš imao/la problema pri popunjavanju i slanju prijave, preuzmi formular za prijavu OVDE i pošalji na: prijava@srednjoskolci.org.rs sa naznakom “Prijava za BG tim”.

Sva polja su obavezna za popunjavanje.

Ime i prezime

Škola

Razred

Email adresa

Broj telefona

Radi promocije narednog Unijinog projekta treba da okupiš srednjoškolce iz svoje okoline nekom aktivnošću? Koju aktivnost ćeš organizovati i kako?

Napiši četiri reči koje te najbolje opisuju.

Igrom slučaja, dospeo/la si u lift sa Ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Šta bi mu rekao/la?

Da možeš da rešiš jedan srednjoškolski problem, koji bi izabrao/la?

Treba da pokažeš svom učeničkom parlamentu zašto je članstvo u UNSS-u dobra prilika za školu i njene učenike. Šta ćeš uraditi?

Na koji način bi ubedio/la školsku upravu da podrži aktivnost učeničkog parlamenta?

Kada čuješ reč “aktivizam”, prvo pomisliš na:

Šta je tvoja glavna motivacija?

Ako si volontirao/la ili radio/la u nekoj omladinskoj organizaciji, opiši nam svoja iskustva.

Ako imaš problema pri popunjavanju i slanju prijave, preuzmi formular za prijavu OVDE i pošalji na: prijava@srednjoskolci.org.rs sa naznakom “Prijava za BG tim”.

0

Dunja parizer

contact: dunja.parizer@unss.org.rs

Dunja voli parizer