Prijava za grafičkog dizajnera

Osoba koja velike ideje pretvara u zanimljiva i kreativna grafička rešenja. Obavezno je da veoma dobro radi u Photoshop-u, a dodatnim prednostima smatraju se poznavanje rada u Illustratoru ili drugim softverima za vektorsku grafiku i talenat za crtanje.

Napomena: Ako budeš imao/la problema pri popunjavanju i slanju prijave, odgovore na pitanja i radove pošalji na: prijava@srednjoskolci.org.rs sa naznakom “Prijava za grafičkog dizajnera”.

Ime i prezime

Škola

Razred

Email adresa

Broj telefona

Ako postoji mesto na internetu gde možemo pogledati neke tvoje radove, postavi link ovde.


Želimo da postavimo na Fejsbuk stranicu citat Mahatme Gandija: “Živi kao da ćeš umreti sutra. Uči kao da ćeš živetu zauvek.” Napravi sliku koju ćemo postaviti i uploaduj je ovde.


UNSS ima nove članove Upravnog odbora, napravi grafičko rešenje za link ka tekstu koji ćemo objaviti na stranici. Ovo su novi članovi: Jelena Stamenović, Mina Radončić i Doloris Ašković.

Osmisli infografik za sledeće podatke: Na projektu “Srednjoškolci za srednjoškolce” je učestvovalo 1856 srednjoškolaca iz 24 grada i oni su radili u 613 preduzeća/organizacija/institucija. Više o samom projektu možeš pročitati OVDE.


Koji je tvoj omiljeni logo? Postavi link ka slici, a ako želiš, napiši i zašto je to tvoj omiljeni logo.

0

Dunja parizer

contact: dunja.parizer@unss.org.rs

Dunja voli parizer