Prijava za Lokalnog/u koordinatora/ku UNSS-a

Lokalni koordinator/ka: Lokalni koordinator/ka predstavlja UNSS na lokalnom nivou zastupajući vrednosti i stavove UNSS-a. Zadatak lokalnog koordinatora jeste da podstiče uključivanje novih i rad već učlanjenih  Učeničkih parlamenata, promovisanju UNSS-a i sprovođenju akcija i projekata na lokalnom ili regionalnom nivou. Lokalni koordinator oformljava lokalni tim sastavljen od aktivnih učenika škola iz svog okruga, kako bi u realizaciju aktivnosti bilo uključeno što više srednjoškolaca. Lokalni koordinator/ka jeste motivisana, komunikativna, uporna, vredna i kreativna osoba, koja ima razvijene organizacione veštine i koja je spremna da preuzme inicijativu.

Napomena: Ako budeš imao/la problema pri popunjavanju i slanju prijave, preuzmi formular za prijavu OVDE i pošalji na: prijava@srednjoskolci.org.rs sa naznakom “Prijava za LK”.

Sva polja su obavezna za popunjavanje.

Ime i prezime

Škola

Grad

Razred

Email adresa

Broj telefona

Radi promocije narednog Unijinog projekta treba da okupiš srednjoškolce iz svoje okoline nekom aktivnošću? Koju aktivnost ćeš organizovati i kako?

Napiši četiri reči koje te najbolje opisuju.

Igrom slučaja, dospeo/la si u lift sa Ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Šta bi mu rekao/la?

Da možeš da rešiš jedan srednjoškolski problem, koji bi izabrao/la?

Treba da pokažeš svom učeničkom parlamentu zašto je članstvo u UNSS-u dobra prilika za školu i njene učenike. Šta ćeš uraditi?

Na koji način bi ubedio/la školsku upravu da podrži aktivnost učeničkog parlamenta?

Kada čuješ reč “aktivizam”, prvo pomisliš na:

Šta je tvoja glavna motivacija?

Ako si volontirao/la ili radio/la u nekoj omladinskoj organizaciji, opiši nam svoja iskustva.

Ako imaš problema pri popunjavanju i slanju prijave, preuzmi formular za prijavu OVDE i pošalji na: prijava@srednjoskolci.org.rs sa naznakom “Prijava za LK”.

0

Dunja parizer

contact: dunja.parizer@unss.org.rs

Dunja voli parizer