Prijava za Web Editor-a

Web editor piše tekstove i uređuje portal Unije srednjoškolaca Srbije (srednjoskolci.org.rs). Osoba koja će imati zadatak da u sve većoj gužvi informacija na internetu pronađe pravi način da dopre do, i zainteresuje srednjoškolce i mlade ljude za teme koje su njima bitne. Neophodno iskustvo u pisanju, a dodatnom prednošću smatraće se iskustvo pisanja tekstova za internet portale. Pozicija Web editor-a smatra se jednom od najbitnijih u svetu internet marketinga, a osobe sa značajnim iskustvom i znanjem iz te oblasti veoma su cenjene na tržištu rada.

Napomena: Ako budeš imao/la problema pri popunjavanju i slanju prijave, preuzmi formular za prijavu OVDE i pošalji na: prijava@srednjoskolci.org.rs sa naznakom “Prijava za Web Editor-a”.

Polja označena * su obavezna za popunjavanje.

Ime i prezime*

Škola*

Razred*

Email adresa*

Broj telefona*

Napiši nam nešto više o tvojim prethodnim iskustvima u pisanju.*

Smisli naslov za tekst koji će se baviti aktuelnim seminarima za srednjoškolce na temu inkluzije.*

Postavi link primera teksta na internetu za koji smatraš da je i informativan i zanimljiv (može i na engleskom jeziku).*

Ako imaš svoj blog, ili si za neki internet portal pisao/la tekstove, postavi link ovde.

Na koje kategorije bi podelio/la sadržaj na jednom informativnom sajtu za mlade?*

Koji je tvoj omiljeni marketinški slogan? Ako želiš, napiši i zašto.*

Ako imaš problema pri popunjavanju i slanju prijave, preuzmi formular za prijavu OVDE i pošalji na: prijava@srednjoskolci.org.rs sa naznakom “Prijava za Web Editor-a”.

0

Dunja parizer

contact: dunja.parizer@unss.org.rs

Dunja voli parizer