Letnje radionice “Student Launch” su počele!

Letnje radionice “Student Launch” su počele!

Početak letnjih radionica “Student Launch”, koje je pokrenula agencija “Evoke”, obeležio je događaj koji se održao u nedelju 18.juna u Startit Centru u Beogradu.Otvaranju su prisustvovali budući učesnici i učesnice radionica, ekipa iz agencije “Evoke” kao i partneri ovog projekta.

“Student Launch”

Nakon što su upoznali mentore, Nikolu Vukovića i Anu Petričić, učesnici i učesnice su imali prilike da se međusobno upoznaju kroz radionice i da se oprobaju u svom prvom javnom nastupu na ovim radionicama. Takođe, imali su mogućnost da osvoje nagrade tokom “pauze za grickanje” tako što će napraviti najzanimljiviju fotografiju sa kesicom flipsa “Gricko”.

“Student Launch”

Tokom ovog leta, učesnici radionica će imati prilike da slušaju predavanja iz sveta marketinga koja će držati mentori i veliki broj gostujućih predavača iz ove branše.
Cilj radionica je da se mladi ljudi što bolje upoznaju sa konceptima marketinga, kao i da upotrebe svoja znanja i veštine na konkretnim problemima u okviru studija slučaja koje će obrađivati.
Radionice su namenjene svim studentima i srednjoškolcima, kao i onima koji se tako osećaju. Projekat je koncipiran kao višemesečni program celodnevnih radionica, kroz koje će učesnici usvojiti nova znanja i veštine iz sveta marketinga, kao i jako bitnih tema za sve buduće profesionalce – rad u timu, komunikacione veštine, javni nastup i razgovor za posao.

Važnost ovog projekta su prepoznale i podržale kompanije Chips Way, Piramida 72, Jamnica i Poncho, kao i portali Netokracija, Marketing Mreža, Unija srednjškolaca Srbije, Nova Energija, Konferencije.rs, Društvo Srbije za odnose sa javnošću, kao i mnogi drugi.

Kako #studentlaunch radionice i avantura #32kreativca napreduju možete pratiti na društvenim mrežama Evoke agencije.

“Student Launch”

0


Milica Milanović

Marketing tim - Web editorka


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *