SREDNJOŠKOLCI ZA SREDNJOŠKOLCE

Poštovane škole članice, dragi srednjoškolci,

U proteklom periodu, na Upravnom odboru je bio veoma težak zadatak, zbog veoma velikog broja pristiglih predloga projekata u okviru projekta “Srednjoškolci za srednjoškolce“. Kao što i sami znate, ne mogu se svi projekti realizovati u istom trenutku, ali to nije razlog da odustanete od realizacije istih. Naprotiv! Veoma bi voleli i radujemo se da ponovo pošaljete iste, ili nove ideje koje želite da realizujete.

Velika čast je bila čitati vaše ideje te nam je to dalo dodatnu motivaciju da nastavimo da težimo ka cilju, iza kojeg stoje stotine hiljada srednjoškolaca, više desetina realizovanih projekata i jako puno truda i rada.

 

Ovim putem želimo da vam od srca čestitamo na dobrim idejama, motivaciji i svemu onom što donosite za naše lepše odrastanje. Hvala vam!

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, slobodno nas kontaktirajte na uo@unss.org.rs ili preko neke od naših socijalnih mreža!

 

U tabeli ispod nalaze se projekti koji su u okviru “Srednjoškolci za srednjoškolce 8” prihvaćeni i u čiju se realizaciju tek ulazi.

Škola Grad Naziv projekta
1. Gimnazija “Bora Stanković” Bor Then we fight together
2. ”22. oktobar” Žabalj Dvorište učenicima
3. Gimnazija Pirot Pirot Gimπfest 2019
4. Karlovačka Gimnazija Sremski Karlovci Filološka olimpijada

1+


Neda Jakša

Community Manager | Menadžer Onlajn Zajednica


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dunja parizer

contact: dunja.parizer@unss.org.rs

Dunja voli parizer