Vanredni Nacionalni sastanak

Na Generalnoj skupštini Unije srednjoškolaca Srbije, održanoj 16 – 18. marta, prisustvovali su srednjoškolci iz preko sto srednjih škola kao predstavnici svojih parlamenata.

Na ovoj sednici učenici iz cele Srbije diskutovali su o statutu Unije, problemima sa kojima se susreću srednjoškolci i načinima na koje treba rešiti postojeće probleme. Zatim su izglasali članove Upravnog i Nadzornog odbora. Novi Upravni odbor čine: Vladimir Pantoš, Željana Rusmir, Aleksandar Nikolić, Milica Mijailović i Đorđe Plavšić.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Maja Mirović i Mihajlo Bojić.
Unija srednjoškolaca Srbije, kao jedna od vodećih organizacija republike, pogotovo u oblasti rada za srednjoškolce, nastavlja dalje sa posvećenim radom u nadi da će uspeti u potpunosti da izađe mladima u susret.

Pored toga jedan deo Nacionalnog sastanka je bio posvećen OBESSUovom projektu “Seeds for integration” i našem projektu SzS – Srednjoškolci za Srednjoškolce i njegovom održavanju ove godine (20. aprila).

Želimo novom Upravnom i Nadzornom odboru mnogo sreće za vreme mandata, da budu bolje i uspešnije nego sve druge.

2+


Unija srednjoškolaca Srbije

Omladinska organizacija koja se bavi informisanjem, obrazovanjem i umrežavanjem srednjoškolaca na nacionalnom i evropskom nivou.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dunja parizer

contact: dunja.parizer@unss.org.rs

Dunja voli parizer