Znam da možemo da gradimo lokalno

Treće po redu IT okupljanje ‘Znam da možemo’ održaće se 27. septembra u Domu omladine u Beogradu, a zainteresovani će moći da prate i prenos uživo u osam gradova širom Srbije u Startit Centrima. Fokus događaja biće usmeren ka razvoju lokalnih zajednica kao sledećem velikom koraku za srpski IT.

Ovogodišnje okupljanje, poput prethodnih, namenjeno je svima koji su zainteresovani za domaću IT industriju, a fokus će biti usmeren ka razvoju lokalnih zajednica kao sledećem velikom koraku za srpski IT.

O rezultatima domaće IT zajednice na domaćem i svetskom nivou će, između ostalog, govoriti iMilan Simić (izvršni direktor za IT u Telekomu Srbija), Igor Bogićević (osnivač kompanije Seven Bridges), Nemanja Čedomirović (predstavnik Digitalne Srbije) i Vukan Simić (osnivač Fishing Booker-a), navodi se u saopštenju.

Iz organizacije napominju da će tom prilikom najaviti i barem jedan veliki projekat za narednu godinu i pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže u sredu u 18 časova u Domu omladine ili u nekom od Startit Centara u Novom Sadu, Valjevu, Zrenjaninu, Vršcu, Inđiji, Subitici, Šapcu ili Mokrin House-u.

0


Unija srednjoškolaca Srbije

Omladinska organizacija koja se bavi informisanjem, obrazovanjem i umrežavanjem srednjoškolaca na nacionalnom i evropskom nivou.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dunja parizer

contact: dunja.parizer@unss.org.rs

Dunja voli parizer