Skip to content

Budi deo promena, postani deo Bazena aktivista

Unija srednjoškolaca Srbije (UNSS) je pre 2022. godine otvorila Bazen aktivista koji do sada broji oko 300 srednjoškolaca iz cele Srbije.

Bazen se ukazao kao potreba, jer na ovaj način svako ima priliku da učestvuje u stvaranju promena, kao i da utiče na poboljšanje položaja svih nas srednjoškolaca.

Bazen aktivista je jedina platforma ovakvog tipa koja okuplja srednjoškolce, a ne postoji rok za prijavu, te možeš tokom cele godine da se prijaviš za Bazen. Selekcija nema, tako da svako može postati deo Bazena, ti, tvoj drug ili drugarica…

Kroz Bazen imaćeš: prednost prilikom prijave za UNSS događaje, interne treninge i obuke, specijalne prilike i aktivnosti samo za članove Bazena, a prvi/a ćeš saznati o novostima iz UNSS.

Ono što nećeš imati su zadaci, već sve obaveze koje preuzimaš su na osnovu izražene želje ili motivacije.

Verovatno se pitaš šta je potrebno da bi neko u Bazenu,  ono što je sigurno je da nisu potrebne papuče, krema za sunčanje i peškir kao što je kada se ode na bazen, ali je zato potrebna želja za pokretanjem promena, kao i za učenjem kako se to radi i slično.

Ako ti zvuči interesanto možeš se prijaviti ovde, a ako imaš neke nedoumice možeš nam pisati na office@unss.org.rs ili pozvati na broj 0603132061.