Skip to content

Destigmatizuj lokalno – Svetski omladinski talas

DESTIGMATIZUJ LOKALNO se održava po prvi put ove godine. Tokom tri dana projekta, učesnici će imati prilike da na edukativnim radionicama steknu znanja, ali i izraze svoje mišljenje o temama koje se u našem društvu ponekad smatraju za tabu. Izbor teme ima za cilj predupređivanje društvene osude i podsticanje kako na razumevanje okoline, tako i na rad na sebi. Želja nam je da u projekat uključimo i pripadnike nekih marginalizovanih društvenih grupa i time podstaknemo toleranciju i raznovrsnost među našim učesnicima. Osim edukativnog dela, projekat će obogatiti i kulturno zabavne manifestacije.

Učesnici se mogu prijaviti za jednu od tri radionice, a broj mesta po radionici je ograničen. Prijave su otvorene do 25. maja u ponoć, a vrše se na sledećem linku:

Verujemo da ste jedni od onih koji prepoznaju vrednost ovog projekta i imajući ovo u vidu smatramo da zajedničkom inicijativom možemo dati doprinos osnaživanju mladih ljudi. 

Ono što nam je potrebno kao znak vaše podrške je deljenje informacija o projektu putem vaših kanala komunikacije (sajt, društvene mreže, grupa volontera..)

Agenda događaja