Skip to content

Dokle smo stigli sa projektom Srednjoškolci u fokusu! ?

U ovom periodu UNSS radi na mnogim projektima, dok je jedan od njih i Srednjoškolci u fokusu!

Iako ovo letnje vreme veoma zamorno za rad, naš UO i Sekretarijat naporno rade na ovom projektu u komunikaciji sa partnerima-učeničkim parlamentima iz Bora, Kragujevca i Prokuplja.

Tokom prethodnog meseca, održali smo zajednički sastanak sa partnerskim učeničkim parlamentima gde smo kroz 2 naporna dana veoma produktivno postavili temelje projekta, kao i pripremne aktivnosti koje će nam značiti u daljem periodu za što uspešniji i kvalitetniji razvoj projekta.

Inače, projekat Srednjoškolci u fokusu! ima cilj da omogući učenicima da učestvuju u procesu donošenja odluka u jednoj veoma bitnoj oblasti, a to je obrazovanje koji čini sastavni deo života svakog srednjoškolca.

Trenutno radimo na pravljenju planova za održavanje lokalnih okrugli stolova gde će UNSS zajedno sa predstavnicima učeničkih parlamenata donositi zaključke koji će se kasnije predstaviti donosiocima odluka.

U narednom periodu, u okviru ovog projekta održaće se veliki broj aktivnosti, zato ako želiš da učestvuješ u stvaranju promena važnim za tebe, prati naše društvene mreže gde ćemo objavljivati pozive za aktivnosti. 🙂