Warning: Undefined array key "license" in /home/srednjos/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/license/api.php on line 368
Doniraj – UNSS
Skip to content

Doniraj

Srednjoškolci čine 70% obrazovnog sistema, ali njihov glas se slabo čuje i na školskom i na državnom nivou. 
Unija srednjoškolaca Srbije daje glas srednjoškolcima iz cele zemlje i pomaže im da iskažu svoja mišljenja i stavove.

Za mlade, a posebno srednjoškolce se ne izdvaja dovoljno. Srednjoškolski aktivizam se ne podržava kroz standardne procese jer se srednjoškolci (koji su na donjoj granici mladih) ne percipiraju kao neko ko može da doprinese i pokrene promene u društvu.

Podrži nas

Donacijom Uniji srednjoškolaca učestvujete u kreiranju obrazovnog sistema i sistema vredosti koji ceni mišljanje i uključuje srednjoškolce u donošenje odluka. 

Preuzmi spremljenu uplatnicu, upišite Vaše podatke, iznos koji želite da donirate i odnesite je u najbližu banku ili poštu 🙂

Gde ide donacija?

Novac koji ste donirali ide direktno u programe Unije srednjoškolaca i rad sa srednjoškolcima. Često čujemo kako su mladi naša budućnost, ali mi verujemo da treba živeti u sadašnjosti i zato ulaganjem u mlade znači ulaganje u pomoć društvu danas.

HVALA!

Svaka donacija znači i za svaku smo izuzetno zahvalni! Sa sredstvima koja nam donirate rukujemo odgovorno i redovno izveštavamo o njihovoj upotrebi na godišnjem nivou, tako da je javno dostupan podatak kako koristimo novac koji ste nam poverili.