Warning: Undefined array key "license" in /home/srednjos/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/license/api.php on line 368
Forum socijalnih inovacija 2020 – UNSS
Skip to content

Forum socijalnih inovacija 2020

Forum socijalnih inovacija je godišnja  konferencija Smart Kolektiva posvećenja inovativnim pristupima u rešavanju društvenih i ekoloških problema a ove godine značaj deo programa namenjen je mladima, preduzetnicima/cama , inovatorima i svima onima koji žele da naprave pozitivne promene  u svojoj zajednici!

U okviru SIF-a Smart Kolektiv je pripremio nekoliko radionica na kojima možete da steknete dodatno znanje i inspiraciju za vaše ideje.

  1. Inoviraj or kraj: Čas socijalnih inovacija, 29.09 od 15h do 16h – Šta su uopšte te  socijalne inovacije? Da li je svako od nas pomalo inovator u  svakodnevnom životu? U kakvoj su vezi socijalne inovacije i socijalno preduzetništvo? Na kraju vas očekuju i gosti iznenađenja!
  2. Crash course: Šta je biznis sa svrhom, 29.09 od 16h do 17:30 h – Radionica je namenjena svima onima koji su zainteresovani  za socijalno preduzetništvo i pokretanje biznisa sa svrhom. Koristeći se primerima realnih socijalnih preduzeća, učesnici će se upoznati sa novim alatom -Social Business Canva Modelom,koji je nezaobilazan u procesu razvijanja biznis modela i socijane misije vašeg socijalnog preduzeća.  Radionica je na engleskom jeziku.
  3. Chat: Upoznaj zvezde socijalnog preduzetništva, 30.09 od 15h do 16h – O tome šta zeleni biznisi znače u praksi i kako je izgledao njihov zeleni preduzetnički put, govoriće mladi preduzetnici Nikola Stanojević iz kompanije White Lemur i Jovan Jovanović iz kompanije AlgiOx.
  4. Radionica: Kako uspešno razviti zelenu ideju, 30.09 od 16h do 17h – Šta je uopšte zeleni biznis i kako da znam da li moja ideja može da zaživi na tržištu ili ne? Da li mogu da se obogatim od zelenog biznisa i šta mi je sve potrebno za uspeh? Pridružite nam se na radionici na kojoj će vam trener sa iskustvom razvoja i vođenja uspešnog zelenog biznisa predstaviti ključne korake u razvoju zelenih ideja

Sve što je potrebno da uradite je da se registrujete na linku.

Registracije traju do 25. septembra a broj mesta na radionicama je ograničen. Možete se prijaviti za neograničen broj sesija i radionica.