Warning: Undefined array key "license" in /home/srednjos/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/license/api.php on line 368
Javni poziv za članove/ice Upravnog odbora – UNSS
Skip to content

Javni poziv za članove/ice Upravnog odbora

U skladu sa potrebama koje smo uočili (rast tima, rast obaveza, novi projekti i dužnosti) ovime otvaramo javni poziv za kooptaciju 4 člana Upravnog odbora.

Prema Statutu Upravni odbor ima preklopni mandat što bi značilo da će se novi članovi pridružiti Upravnom odboru izabranom tokom prethodne redovne Generalne skupštine. Ovo je uvedeno kako bi se osigurala konzistentnost rada organizacije. Članovi koji budu izabrani putem kooptacije, odnosno ovog javnog poziva će imati priliku da nastave mandat i nakon Generalne skupštine, drugim rečima –  moguće trajanje mandata je do Generalne skupštine 2023. godine.

Pozivamo vas da uzmete malo vremena i detaljno pročitate ovaj poziv, razmislite o prilici i odgovornostima kojima preuzimate, kao i da nas kontaktirate ukoliko ste radoznali za više informacija!

Ohrabrujemo sve srednjoškolce, aktiviste, motivisane da nastave svoj rad i zalaganja na nacionalnom nivou da se kandiduju za ovu jedinstvenu priliku. Obećavamo da vreme i energija koja je potrebna, stečena znanja, zabava i prijateljstva svuda u zemlji su vredni toga!

Ukoliko vam je potrebno još informacija, molimo vas ne oklevajte da kontaktirate mejlom Upravni odbor (uo@unss.org.rs) ili Sekretarijat (office@unss.org.rs) ili putem telefona +381603132061.

Za prijavu je potrebno da popunite prijavu na ovom linku, ali i da pošaljete CV i motivaciono pismo do 22. jula 2023. do 15.00h. 

Izmena 22.7.2023: Rok za prijave je produžen za 48h, odnosno do ponedeljka, 24. jula do 15.00h.