Скочи на садржај

On-line radionice Programa Y

Ekipa Centra E8 odlučila je da svima olakša period krize i samoizolacije i omiljene radionice učini dostupnim u online verziji.

Ukoliko ste zainteresovani za kreativan i inovativan pristup temama poput prevencije rodno zasnovanog nasilja (ali i ostalih oblika nasilja), promocije zdravih životnih stilova i mentalnog zdravlja, naše radionice će vam sigurno biti zanimljive, poučne i korisne! Dovoljno je samo da izaberete termin koji vam odgovara, skinete Zoom aplikaciju, prijavite se i pridružite ostalim učesnicima i sjajnom trenerskom timu koji je neke od najzanimljivijih radionica prilagodio online formi i trenutnoj situaciji. Radionice će se realizovati tri puta nedeljno, ponedeljkom sredom i petkom od 18h, a prijave će biti otvorene do 17h, odnosno sat vremena pred početak radionice.

Program Y je već godinama jedan od najpopularnijih programa Centra E8, a realizovane radionice uvek bude dodatno interesovanje kod učenika, ali i profesora I roditelja. Pred vama se nalazi jedinstvena prilika da prođete većinu naših radionica, potpuno besplatno, iz svoje sobe.

Centar E8 aktivnost sprovodi u okviru projekta Inicijativa mladića YMI – Young Men Initiative: „Muškarci i dečaci kao partneri u promovisanju rodne ravnopravnosti i rešavanju pitanja ekstremizma i nasilja među mladima na Zapadnom Balkanu“, koji je podržan od strane CARE International Balkans, Austrijske razvojne saradnje i Oak fondacije.

Raspored radionica i više informacija možete pronaći ovde.