Skip to content

Poziv – Da li se čujemo u učenju na daljinu?

Dragi/a,

Kao neko ko doprinosi participaciji učenika u obrazovanju, želimo da Vas informišemo da participacija sada zaista i jeste živnula, tako da učenici i nastavnici imaju dosta toga da se posavetuju šta bi voleli da se unapređuje u oblasti učenja na daljinu.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se uključite u Zoom sastanak “Da li se čujemo u učenju na daljinu?” koji se realizuje u petak 6. novembra sa početkom u 10h i očekivanim trajanjem do 11h.

To je sastanak za nastavnike/ce, učenike/ce i stručnjake sa ciljem unapređenja učenja na daljinu kroz mapiranje načina kojim treba uticati na digitalnu transformaciju obrazovanja.

Molimo Vas da potvrdite da li ste u mogućnosti da se odazovete našem pozivu da učestvujete na Zoom sastanku u petak 6. novembra u 10h? 

Ukoliko niste, da li biste nam mogli preporučiti kome od Vaših kolega bi bilo značajno da se uključi, neko ko prati temu online nastave i može doprineti svojim mišljenjem?

Evo i linka za Zoom sastanak: 
Tema: Da li se čujemo u učenju na daljinu?
Vreme: Nov 6, 2020 10:00 AM Belgrade

https://zoom.us/j/97342045133
Meeting ID: 973 4204 5133

Sastanak je deo konsultacija koje realizuje Unija srednjoškolaca Srbije u saradnji sa Beogradskom otvorenom školo uz finansijsku podršku USAIDa, kroz projekat „Aktivni građani: bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju“.

Više o ovoj inicijativi kao i plan rada sastanka, možete pronači klikom na dugmiće ispod.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti!