Warning: Undefined array key "license" in /home/srednjos/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/license/api.php on line 368
Poziv: Generalna skupština 2022 – UNSS
Skip to content

Poziv: Generalna skupština 2022

Velika nam je čast da pozovemo učenike Vaše škole, kao članice mreže Unije srednjoškolaca Srbije (UNSS), za učešće u našoj Generalnoj skupštini.

Unija srednjoškolaca Srbije je organizacija koja postoji od 2003, a zadovoljstvo nam je što je učenički parlament Vaše škole deo najveće srednjoškolske mreže u Srbiji godinama unazad. 

Generalnu skupštinu naše organizacije čini po jedan (1) predstavnik svake škole članice, te ovim putem Vas molimo da prosledite ovaj poziv Učeničkom parlamentu Vaše škole, kako bi on mogao da glasanjem odabere jednu osobu koja će ga predstavljati tokom zasedanja. 

Generalna skupština je prilika da se učenici/e Vaše škole uključe u nacionalni nivo srednjoškolskog organizovanja, te učestvuju u demokratskim procesima unutar nacionalne zajednice učeničkih parlamenata. 

Tokom zasedanja, delegati škola će razmatrati o usvajanju Izveštaja o radu tokom 2021. godine, strateških planova UNSS, Godišnjeg plana rada i finansijskog plana za 2022. i 2023. godinu, ali će imati priliku da biraju osobe koje će voditi organizaciju o naredne dve godine u svojstvu članova/ica Upravnog odbora UNSS, koga takođe čine srednjoškolci i srednjoškolke iz cele Srbije. 

Zasedanje 16. skupštine će se održati online, 04. decembra 2022. godine. Agenda skupštine će biti poslata prijavljenim delegatima. 

Molimo Vas da učenički parlament Vaše škole delegira osobu koja će ga predstavljati najkasnije do 25. novembar 2022. godine i da ta osoba popuni formular na ovom linku: https://forms.gle/itkvqY6dMJRJbLiu7 

Za sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate UNSS kancelariju na: office@unss.org.rs

Ceo poziv na linku: https://drive.google.com/file/d/1HSlgKWM5_dbdgnejucnCE6US8m3c42ZM/view?usp=sharing