Poziv na Generalnu skupštinu 2021.

Sa ovim dopisom imamo čast da vas pozovemo na 18. redovnu Generalnu skupštinu Unije srednjoškolaca Srbije (UNSS), koja će zasedanje i glasanje realizovati u dva dela. 

Prvi deo, nažalost, će biti onlajn, ne putem zoom-a, već putem platforme za glasanje, dok će drugi deo, nadamo se biti realizovan uživo u novembru (što ćemo sigurno znati sredinom oktobra).

Ovu godinu, pa tako i ovu Generalnu skupštinu će obeležiti korišćenje mešovitih metoda u održavanju događaja, pa će se tako ovo zasedanje održati u dva formata – onlajn (1. deo) i oflajn (2. deo). Prvi deo, onlajn glasanje će se realizovati putem UNSS GS platforme, kojoj će imati pristup samo registrovani delegati škola, dok će drugi deo biti uživo (za šta se još uvek čeka potvrda). 

Škole mogu da delegiraju do jednog delegate ove godine, koji će glasati onlajn tokom prvog dela skupštine i koji će učestvovati uživo u drugom delu zasedanja. 

Dodatne informacije možete pronaći u pozivu za Generalnu skupštinu (savetujemo da prvo pročitate ceo poziv, a potom da se registrujete). Za sva pitanja nas kontaktirajte preko gs@unss.org.rs ili Aleksandra na 0603132031.