Скочи на садржај

Javni poziv za članove Upravnog odbora

U skladu sa potrebama koje smo uočili (rast tima, rast obaveza, novi projekti i dužnosti) ovime otvaramo javni poziv za kooptaciju 4 člana Upravnog odbora.

Prema Statutu Upravni odbor ima preklopni mandat što bi značilo da će se novi članovi pridružiti Upravnom odboru izabranom tokom prethodne redovne Generalne skupštine. Ovo je uvedeno kako bi se osigurala konzistentnost rada organizacije. Članovi koji budu izabrani putem kooptacije, odnosno ovog javnog poziva će imati priliku da nastave mandat i nakon Generalne skupštine, drugim rečima –  moguće trajanje mandata je do Generalne skupštine 2022. godine.

Pozivamo vas da uzmete malo vremena i detaljno pročitate ovaj poziv, razmislite o prilici i odgovornostima kojima preuzimate, kao i da nas kontaktirate ukoliko ste radoznali za više informacija!

Ohrabrujemo sve srednjoškolce, aktiviste, motivisane da nastave svoj rad i zalaganja na nacionalnom nivou da se kandiduju za ovu jedinstvenu priliku. Obećavamo da vreme i energija koja je potrebna, stečena znanja, zabava i prijateljstva svuda u zemlji su vredni toga!

Sve detaljne informacije možete pronaći u pozivu za Upravni odbor. Za sva pitanja nas kontaktirajte Upravni odbor (uo@unss.org.rs) ili preko gs@unss.org.rs

Za prijavu je potrebno da popunite prijavu na ovom linku, ali i da pošaljete CV i motivaciono pismo do dve A4 strane (font Arial, veličina 12.) na mejl gs@unss.org.rs sa naznakom „Kandidatura za Upravni odbor 2021“ do 3. juna 2021. do 13.00h.