Skip to content

Poziv za kandidate: Upravni odbor UNSS

Obzirom da se Generalna skupština održava 23. oktobra, ovime otvaramo poziv za novu generaciju Upravnog odbora. Članovi Upravnog odbora u mandatu 2018-2020 su blizu kraja mandata što znači da je vreme da se preda vođenje i odgovornosti organizacije novim i motivisanim ljudima.

Pozivamo vas da uzmete malo vremena i detaljno pročitate poziv koji možete pronaći ispod, razmislite o prilici i odgovornostima kojima preuzimate, kao i da nas kontaktirate ukoliko ste radoznali za više informacija!

Ohrabrujemo sve srednjoškolce, aktiviste, motivisane da nastave svoj rad i zalaganja na nacionalnom nivou da se kandiduju za ovu jedinstvenu priliku. Obećavamo da vreme i energija koja je potrebna, stečena znanja, zabava i prijateljstva svuda u zemlji su vredni toga!

Sve detaljne informacije možete pronaći u pozivu za Upravni odbor. Za sva pitanja nas kontaktirajte Upravni odbor (uo@unss.org.rs) ili preko gs@unss.org.rs

*Ovo je poziv za 7 članova, od kojih će maksimum 4 imati mandat od 2 godine i maksimum 3 imati jednogodišnji mandat. Za više informacija nas kontaktirajte