Poziv za mlade da se prijave za onlajn Escape Room

Ukoliko ste iz Vranja, Bujanovca ili Lebana, imate između 16 i 30 godina i želite da se upustite u nove avanture i rešite misterije koje će vas primorati da koristite logiku, timski rad, saradnju i kreativnost, ovo je je igra za vas.

Takođe, ukoliko poznajete mlade koje zanima ovaj vid zabave,a žive u ovim opštinama, tim Građanske inicijative vas pozivaju da im poštaljete ovaj poziv.

Igra će se održati 08. februara preko Zoom platforme. Početak je u 18 časova! Učešće u igri je potpuno besplatno.

Budite deo neke od ekipa koje će pokušati da otkriju tajnu koju krije Samuraj u sobi Japan, prate Alisine korake u zemlji čuda, ili dešifruju poruke nemačke mašine iz Drugog svetskog rata – Enigme.

Možete se prijaviti i popuniti kratak upitnik na sledećem linku:  https://gradjanske.civicatalyst.org/Escape_Room

Na ovaj način, tim Građanske inicijative želi da doprinesere druženju i povezivanju mladih iz ovih opština u situaciji kada nam je onlajn komunikacija najbezbednije rešenje.

Ova aktivnost sprovodi se u okviru projekta Amplifying Local Voices for Equitable Development (ALVED) koji finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, a sprovode Peaceful Change initiative i People in Need u partnerstvu sa Gradjanskim Inicijativama, PEN – Peer Educators Network i Ngo Aktiv.Više detalja o pozivu, kao i tekst na albanskom jeziku, možete pročitati na sledećem linku:  https://www.gradjanske.org/prijava-za-onlajn-escape-room-paraqitja-ne-escape-room-online/