Скочи на садржај

Poziv za učesnike: trening o korišćenju otvorenih podataka u obrazovanju

UNSS vas poziva da se prijavite za učešće u treningu o korišćenju otvorenih podataka u obrazovanju, koji će se održati 25. marta u Beogradu!

Ovaj trening ima za cilj popularizaciju korišćenja otvorenih podataka u obrazovnom sistemu, čime doprinosimo modernizaciji obrazovnog sistema, kao i razvoju digitalnih veština učenika.

Trening je namenjen učenicima i nastavnicima, a za one koji dolaze van Beograda će biti refundiran putni trošak. Osveženje tokom pauza, ručak i radni materijal su pokriveni od strane UNSS. Za osobe koje putuju dalje od 150km do Beograda moguća je organizacija smeštaja 24. na 25. mart, kako bi bili odmorni tokom treninga.

Refundacija putnih troškova za učesnike van Beograda će se vršiti nakon događaja, prema proceduri koju ćemo vam objasniti tokom događaja.

Prijava se vrši popunjavanjem ovog formulara. Samo izabrani učesnici će biti kontaktirani. Agendu treninga preuzmite na ovom linku.

Za dodatne informacije možete kontaktirati

Događaj se realizuje u okviru Nedelje otvorenih podataka, u sklopu projekta „Otvoreni podaci za održivi razvoj“, koji sprovode Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, uz podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva.