Скочи на садржај

Otvaramo program #VanrednoObrazovanje – za kvalitet obrazovanja i aktivnosti srednjoškolaca

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novi Program – #VanrednoObrazovanje za kvalitet obrazovanja i aktivnosti srednjoškolaca koji će delovati kao resurs centar civilnog društva za sve vezano za obrazovanje tokom vanrednog stanja usled COVID-19 virusa.

#VanrednoObrazovanje je inicijativa koju sprovodimo sa Unijom srednjoškolaca Srbije (UNSS), Nacionalnom asocijacijom roditelja i nastavnika Srbije (NARNS), Unijom parlamenata leskovačkih srednjoškolaca (UPLS), Unijom Užičkih srednjoškolaca (UUS) i Prijateljima dece Srbije (PDS) koja cilja da zajedničkim delovanjem organizacija osigura visok kvalitet realizovanih obrazovnih programa, izgradnja efikasnog i efektivnog informacionog sistema o svim dešavanjima vezanim za obrazovanje i pružanje zainteresovanima kvalitetne aktivnosti.

Kroz Program ćemo objavljivati vesti u nekoliko segmenata: prvi segment je Info o obrazovanju sa poslednjim informacijama o obrazovanju, drugi #ObrazovanjeuDobaKorone o dešavanjima širom Srbije i treći je #VanredneAktivnosti o svim aktivnostima samog Programa ( ali i drugih organizacija i institucija) koje ćemo pružiti na korišćenje svim zainteresovanima kako bi kvalitetno proveli slobodno vreme (#StayHome).

Ovo će. dodatno, biti prostor za sve učenike, nastavnike i roditelje gde mogu da dele materijale jedni sa drugima, preko resurs stranice, kako bismo osigurali deljenje dobrih praksi, materijala i ideja između svih važnih aktera u obrazovanju!