Warning: Undefined array key "license" in /home/srednjos/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/license/api.php on line 368
Radionice za UP i neformalne grupe od 2. juna – UNSS
Skip to content

Radionice za UP i neformalne grupe od 2. juna

Od 2.6. počinjemo radionice za UP i zainteresovane.

Kao što je ranije najavljivano, Unija srednjoškolaca će u okviru projekta „Mi smo prisutni, a vi nas ne čujete!“ održavati treninge za Učeničke parlamente.
Pre nego što počne održavanje istih, odlučili smo da održimo dve radionice koje će se održati u dve odvojene sesije. Teme ovih radionica su Kreranje sadržaja i identiteta za društvene mreže i Kako (napisati projekat i) aplicirati za projekat kao neformalna grupa. Ove teme su odabrane zbog toga što smatramo da su one uvek aktuelne i važne i zbog toga što smo procenili da bi upravo one bile dobar početak i uvod za druge radionice ali i za samostalan, ojačan rad Učeničkih parlamenata.

Poziv za učešće na pilot treninzima su već sada otvorene i možete se prijaviti na ovom linku: https://forms.gle/85Y9Wer8KBgRdQPN9.

Datumi održavanja radionica su sledeći:
Kreranje sadržaja i identiteta za društvene mreže – 2. i 4. jun od 17:00
Kako (napisati i) aplicirati za projekat kao neformalna grupa – 9. i 11. jun od 17:00

Na radionici o kreiranju sadržaja i identiteta će se govoriti o marketingu koji UP treba da ima, o tome kako se zaista pravi identitet koji stoji iza profila i kako da uliva poverenje u ciljne grupe.

Na radionici o pisanju projekata će se pričati o tome kako Učenički parlamenti mogu da apliciraju za projekte kao neformalne grupe, kako da napišu i realizuju projekat, kao i o trenutnim mogućnostima ovog tipa.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti i čuti kako da strateški pripremite vaše projekte i marketing, a sve u cilju jačanja Učeničkih parlamenata i neformalnih grupa.

Ukoliko imate nekih pitanja, slobodno nas kontaktirajte preko mejla ili instagrama (@srednjoskolci) ili facebooka.