Скочи на садржај

BAČ - Baza Alumni članova

Dragi bivši Lokalni koordinatori, članovi UO i NO, članovi Marketing tima, F tima i ostalih timova UNSS – 

Dragi prijatelji,

Upravni odbor vas poziva da se prijavite za Bazu Alumni članova (BAČ). Ukoliko ste bili član nekog tima od 2003. pa do danas, a želite da i dalje budete u kontaktu sa organizacijom koja je obeležila jedan deo vaših srednjoškolskih dana, ovo je odlična prilika za vas, kao i za nas! 

Za dosta ljudi, UNSS je predstavljala prekretnicu – upravo zbog Unije, (tadašnji) članovi tima su stekli iskustvo, kontakte i znanje koje im je pomoglo kasnije pri studijama, traženju posla ili daljem bavljenju aktivizmom. Ova organizacija je pružila priliku mnogima da razviju svoje sposobnosti, učine nešto korisno za lokalnu zajednicu i doprinesu tome da se glas srednjoškolaca čuje. Najbitnije od svega, mnoga prijateljstva (a i ljubavi…:) ) ne bi bile moguće bez Unije. 

Uniju ne čine samo sadašnji članovi, već svi oni koji su pomogli da UNSS postane najveće predstavničko telo srednjoškolaca u Srbiji. Zbog toga se nadamo da će se što veći broj vas, alumnista, prijaviti i postati deo mreže mladih, uspešnih ljudi koji se nalaze širom Srbije, Evrope i sveta!

Ubrzo nakon popunjavanja formulara, dobićete mejl na adresu koju ste napisali sa daljim instrukcijama za članstvo u BAČ.

Ko može da se prijavi? 

Svako ko je bio deo nekog tima unutar UNSS (UO, NO, Marketing/PR tim, tim Lokalnih koordinatora, F tim, SzS tim…) od osnivanja pa do danas. Članstvo u BAČ nije ograničeno godinama. Prema tome, mogu učestvovati i srednjoškolci koji iz određenih razloga više ne mogu aktivno da učestvuju u organizaciji ali i dalje žele da doprinesu. 

Kako se vrši prijava? 

Prva stvar koja treba da se uradi jeste popunjavanje ovog formulara. Formular je veoma jednostavan i popunjava se za manje od 3 minuta. Ubrzo nakon toga, kontaktiraćemo vas sa daljim instrukcijama i informacijama. 

Napomene

Prijava za BAČ je dobrovoljna. Za učešće u Bazi može se prijaviti tokom cele godine, s tim što se obnavljanje članstva vrši na svakih godinu dana (više informacija o ovome stići će vam u mejlu nakon popunjavanja formulara).

Učešćem u ovoj inicijativi, direktno utičete na dalji razvoj Unije i pružate podršku aktivnostima koje će UNSS sprovoditi u budućnosti. BAČ je neformalna grupa unutar organizacije, što znači da nema nikakve nadležnosti već isključivo deluje savetodavno. 

Za kraj, zamolili bismo vas da ovaj poziv podelite sa vašim prijateljima iz Unije za koje smatrate da bi želeli da na ovaj način doprinesu organizaciji. 

Upravni odbor vam se unapred zahvaljuje što, popunjavanjem formulara i prijavom za Bazu, i dalje podržavate rad UNSS!