Warning: Undefined array key "license" in /home/srednjos/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/license/api.php on line 368
Tražimo 5 osoba da se pridruže našem timu – UNSS
Skip to content

Tražimo 5 osoba da se pridruže našem timu

U skladu sa potrebama koje smo uočili, ovime otvaramo javni poziv za kooptaciju članova/ica Upravnog odbora. Tražimo 5 srednjoškolaca/ki iz bilo kog mesta u Srbiji koji će se pridružiti našem timu! Prijavi se do 11. marta.

Zdravo,

Pozivamo te da odvojiš malo vremena i detaljno pročitaš poziv, razmisliš o prilici i odgovornostima koje preuzimaš prijavom, kao i da nas kontaktiraš ukoliko si radoznao/ i želiš više informacija!

Ohrabrujemo sve srednjoškolce, aktiviste, motivisane da nastave svoj rad i zalaganja na nacionalnom nivou da se kandiduju za ovu jedinstvenu priliku. Obećavamo da su vreme i energija koja je potrebna, stečena znanja, zabava i prijateljstva svuda u Srbiji i van nje vredni toga!

Ukoliko ti je nakon čitanja ovog poziva potrebno još informacija, slobodno nas kontaktiraj na instagramu ili putem telefona +381 60 31 32 061 (whatsapp/viber) ili mejlom direktno Upravni odbor (uo@unss.org.rs) ili Sekretarijat (office@unss.org.rs).

Srdačan pozdrav,
UNSS Upravni odbor 2024.

ROK za prijave je do 11. marta do 15h.