Skip to content

UNSS organizuje trening sa Vlasina forumom – prijavite se!

Dragi srednjoškolci,

Unija srednjoškolaca Srbije ima veoma zanimljiv predlog za vas.

Naime, ovog puta u saradnji sa Vlasina Forumom vas pozivamo da nam pomognete u organizaciji, promociji i realizaciji kampovanja/seminara/treninga/druženja na Vlasinkom jezeru ovog leta. Ideja je sledeća: 350 mladih – 7 dana kampovanja – 14 zanimljivih i korisnih predavanja – sportska takmičenja i puno zabave.

Pasted image at 2016_05_11 09_16 PM

Da bi se iskoristio pun potencijal koji ova ideja ima potrebna nam je dobra volja srednjoškolaca koji će nam pomoći u realizaciji i zato smo odlučili da za sve zainteresovane organizujemo JEDNODNEVNI TRENING u našoj kancelariji gde ćete imati priliku da unapredite veštine prezentovanja i formalne komunikacije, ali i detaljnije se upoznate sa projektom.

Pozivam vas da, ukoliko želite da volontirate, steknete nova iskustva i prijatelje, upoznate svet organizacije velikih događaja, popunite ovaj formular. Pokušaćemo da uskladimo termine tako da svima odgovaraju, potvrdu o izostanku iz škole ćemo obezbediti, a za sva pitanja nam pišite na jelena.stamenovic@srednjoskolci.org.rs ili natasa.skrbic0512@gmail.com.

Rok za prijavu je nedelja, 15. maj, u ponoć.

Za sva pitanja, komentare, predloge, pridružite se grupi na fejsbuku u kojoj ćemo okupiti sve volontere iz Beograda: https://www.facebook.com/groups/258872151134354/

Reci sebi #NisamCigla i prijavi se za UNSS- Vlasina forum trening.