Virtuelni sajam studija i stipendija u inostranstvu

Sajmovi su najzabavniji kada ima┼í priliku da li─Źno upozna┼í predstavnike presti┼żnih univerziteta i sa njima porazgovara┼í o svojim planovima za budu─çnost. Obzirom na trenutnu pandemiju virusa Covid-19, Via Academica  ovog prolje─ça ne─çe biti u mogu─çnosti da priredi sajam studija i stipendija na nekoj od fizi─Źkih lokacija u tvom gradu. Ali ne brinite. Ove godine vas o─Źekuje ne┼íto jo┼í bolje! ONLINE STUDY EXPO – prvi online sajam studija i stipendija u inostranstvu odr┼żat ─çe se 2-3. maja.  

Sajam funkcioni┼íe kao i svaki prethodni. Jedina razlika ─çe biti u na─Źinu na koji u─Źestvuje┼í u njemu. Umjesto fizi─Źkog dolaska, u sajmu mo┼że┼í da u─Źestvuje┼í iz svoje fotelje. Imat ─çe┼í priliku da slu┼ía┼í online prezentacije svih univerziteta koji u─Źestvuju na sajmu, kao i priliku da pita┼í sve ┼íto te interesuje i aktivno u─Źestvuje┼í u diskusiji. Tako─Ĺer, mo┼że┼í da zaka┼że┼í sastanak ÔÇ×1 na 1ÔÇť sa predstavnikom univerziteta o kojem ┼żeli┼í da ─Źuje┼í vi┼íe. Sve informacije su ti dostupne na jednom mjestu uz puno sadr┼żaja koje mo┼że┼í da sa─Źuva┼í.

Neki od univerziteta koje mo┼że┼í prona─çi na sajmu su: Universita Cattolica del Sacro Cuore, Webster University Vienna, Modul University Vienna, American College of Thessaloniki, Swiss Education Group, IULM Milano, Jacobs University Bremen, John Cabot University Rome, EU Business School, ACT Greece, SEG, University Canada West, University of Law, IED, Bocconi, KDG. 

Ne propusti priliku da porazgovara┼í sa Via mentorima o svojim planovima za studije i dobije┼í najbolji savjet. Rokovi za upis u akademsku 2020/2021. godinu su jo┼í uvijek otvoreni, a mnogi od njih su i produ┼żeni. Na sajam su dobro do┼íli kako u─Źenici tako i njihovi roditelji.  

Prijavi se za u─Źe┼í─çe u sajmu i prona─Ĺi dodatne informacije na linku.

Zaviri kako će to izgledati i piši ispod ako imaš neko pitanje ili komentar: