Skip to content

Webinar: Razmeni se

U subotu 05.06.2021. organizujemo webinar pod nazivom „Razmeni se“  na temu inostranih razmena na nivou srednje škole.

Panelisti koji će podeliti svoja iskustva, dogodovštine, savete, i odgovarati na sva vaša pitanje su Iskra Stojanović, Nikolija Tričković, Pavle Momirović, Danica Stošić, i članica našeg lokalnog tima Jana Cekić.

Sa početkom u 11h možete se upoznati sa panelistima i od njih čuti priče iz najrazličitijih krajeva sveta, naučiti nešto o raznim kulturama i takođe saznati nešto više o razmenama.
Ukoliko ste već u nekom programu razmene, ovo je idealna prilika da čujete savete od ljudi koji su kroz sve to već prošli i da iz njihovog primera steknete još malo znanja pred put.

U slučaju da samo želite da čujete nešto o razmenama i već neko vreme razmišljate da li su one pravi izbor za vas „Razmeni se“ webinar je odlična prilika da rešite sve nedoumice koje ste možda imali.

Webinar će biti organizovan preko Google Meet platforme tako da nam se možete pridružiti gde god da ste, sve što vam treba je internet, znatiželja, dobra energija i malo vremena.

Za prijavu vam treba svega nekoliko sekundi i to možete učiniti putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIXVLmN0sD6gnAvPaKSCzP_7i5tZeOSBUVTahg7CQVDBp9Bg/viewform