Skip to content

za naše članice

Dobrodošli na stranicu za UNSS članice! Ovde možete pronaći sve resurse za škole članice i korisne informacije.

Tražite nešto drugo? Iskomunicirajte sa UNSS kancelarijom na office@unss.org.rs ili na 060/3132-061 na WhatsApp/Viber.

korisni linkovi i resursi

želimo da vas promovišemo

Imate akciju, projekat ili inicijativu koju sprovodite u okviru škole ili na nivou čitave lokalne zajednice (grada, opštine), a želite da je ispromovišete? 
Rado! UNSS je mreža škola i kao takva služi za promociju svojih članica. Naše društvene mreže, sajt i drugi kanali (poput newslettera koji prima 3000+ osoba) su otvoreni za sve materijale koje imate! Možete nam poslati foto i video sadržaj, kao i tekstove koje imate i rado ćemo podeliti (i označiti na svim društvenim mrežama), a pored toga vam možemo pomoći i da dođete do lokalnih medija ako želite. 

Pišite nam na pr@unss.org.rs.

šta su ciljevi unss u narednom periodu?

Prema Strateškom planu za period 2024-2026, UNSS ima 2 strateška cilja koja će realizovati kroz niz različitih aktivnosti tokom tri godine:

1 – Doprineti učešću srednjoškolaca i njihovih struktura organizovanja u zagovaranju, primeni i praćenju javnih politika usmerenih na obrazovanje i mlade

2 – Osnažiti srednjoškolce i njihove strukture organizovanja za učešće u procesima donošenja odluka, angažovanje u zajednici i izgradnju ličnih i profesionalnih potencijala

Ako vas zanima više o dugoročnom, strateškom radu Unije srednjoškolaca, preporučujemo da pogledate ceo Strateški plan za period 2024-2026.